Datalogic PowerScan 9500 DPM ipari vonalkódolvasó a Smartindy weboldalán

Oldal fejléc

Datalogic PowerScan 9500 DPM ipari vonalkódolvasó

Datalogic PowerScan 9500 DPM ipari vonalkódolvasó fő tulajdonságai

  • Vezetékes és vezeték nélküli kivitel
  • Raktári és ipari környezetbe
  • IP65 tokozás
  • Esési tolerancia: ellenáll 2 méter magasból beton felületére történő esésnek
  • LED 630-680 nm, zöld led a sikeres olvasáskor
  • 1D, 2D és DPM kódokat olvas
  • 35 olvasás másodpercenként
  • Interfész: RS-232, USB és PS/2 Y kábel
  • Gyártói jótállás: 3 év

Datalogic PowerScan 9500 DPM ipari vonalkódolvasó

A Datalogic PowerScan termékcsalád mindig is a gyártó minőségi ipari vonalkódolvasóit képviselte, és mára a világ minden pontján elismerik. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhető állandósult a vonalkódolvasók kiváló minősége. A PD9530 vezetékes, PM9500 rádiós és PBT9500 Bluetooth-os DPM olvasókkal nincs olyan vonalkód, amit ne tudnánk leolvasni, legyen akár 1D, 2D vagy bármilyen DPM (Direct Part Marking) kialakítású kód.

DPM technológia? Mire tudom én azt használni?

Direct Part Marking, azaz rövidítve DPM, egy olyan technológia, amely lehetővé teszi felhasználóinak, hogy vonalkódokat közvetlenül a termékekre helyezhessenek, ahelyett, hogy külön címkékre nyomtassák és felragasszák. A jelölésre több technikát is használnak. Ilyen lehet például a lézer gravírozás, a kémiai maratás, illetve különleges tintasugaras nyomtatás. Hasonló az úgynevezett dot peen megoldás, ahol pontonként alakítják ki a vonalkódot.

A DPM kódok nem esnek le, nem tűnnek el, sőt a termékek teljes élettartama alatt leolvashatók, akár évtizedeken át is. A technológiát leginkább gépiparban, autóiparban és elektronikai iparban alkalmazzák. Hasznosak akkor is amikor nagyon kicsi méretű kódokkal szükséges az egyes tételeket megjelölni. Alkalmazásával minden terméket, gyártmányt, alkatrészt, berendezést, részegységet vagy készüléket egyedi azonosítóval láthatunk el.

Datalogic PowerScan 9500 DPM - Vonalkódok olvasása felsőfokon

A Datalogic DPM Evo termékcsaládjának tagjai omni-direkcionális, azaz irány független olvasásra képesek. Az olvasók 3 Green Light (3GL™) technológiát használnak a sikeres olvasások visszaigazolására. A vonalkódon megjelenő „GreenSpot” visszajelzésen kívül, az olvasó tetején és végén elhelyezett zöld LED fény is felvillan, a kezelő számára egyértelműen jelezve, hogy az olvasás sikeres volt.

A készülékek kialakítása során elsődleges szempont volt, hogy használat közben pozitív élmények érjék a felhasználót. Az olvasás gyors és kevésbé megterhelő, mivel minimálisra csökkentették a szükséges csuklómozgatást a Datalogic legújabb dekódolási algoritmusának és az eszközbe épített minősig olvasóegységnek köszönhetően.
Enyhébb fehér fénnyel világítja meg a célterületet, de a készülék kialakításakor figyeltek arra is, hogy a kezelő szeme számára se legyen zavaró. IP67-es tokozásának köszönhetően jól bírja, ha kültéren kell használnunk. Ellenál többek között esőnek, kosznak pornak, és a hőmérséklet ingadozást is kiválóan kezeli – 20 és + 50 °C között is.

Datalogic PowerScan 9500 DPM vonalkódolvasó család 4 féle kialakítással

A Datalogic PowerScan PD9530-DPM vezetékes kialakítása által egy könnyebb ipari vonalkódolvasóval és biztonságos, gyors működéssel segíti a munkavégzést. A Datalogic PowerScan PBT9500-DPM vezeték nélküli ipari vonalkódolvasó Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a bázis állomásával. Akár 90 méterre is eltávolodhatunk a dokkolótól, így hatalmas területet járhatunk be egyetlen készülék segítségével.

A Datalogic PowerScan PM9500 DPM vezeték nélküli ipari vonalkódolvasó 433 MHz vagy 910 MHz rádiós frekvencián kommunikál. 50, illetve 80 méterig nagyon gyorsan képes kommunikálni, de lassabb sebességen akár 100-150 méterig is képes adatot továbbítani. A PM 9500 extra felszereltségként kijelzővel is rendelhető, amihez 4 vezérlő gomb is jár a gyors és egyszerű navigáláshoz.

Datalogic PowerScan 9500 DPM vonalkódolvasó felhasználási területei

  • raktári vonalkódolvasására
  • gyártósoron történő vonalkódolvasásra