Szegedi Ifjúsági Napok 2014 – beléptetés vonalkóddal

Az idei 2014-es évben is megrendezésre kerül a Szegedi Ifjúsági Napok, Szeged és az egész ország egyik legelismertebb fesztiválja. Az idén először a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. szakmai partnernek engedte át a szervezés jogát. A szervező Tiszaparty Rendezvényszervező Kft. a közel 80.000 látogató beléptetéséhez a a Vonalkód Centrum Kft. e-Registrator alkalmazását választotta.

SZIN 2014 jegyellenőrzés – beléptetés

A korábbi évek 80.000 körüli látogató létszámát a szervező várakozása szerint az idén is eléri vagy meghaladja a SZIN látogatottsága. Ennyi ember ellenőrzését megoldani óriási kihívás a szervezők számára. A bevételek maximalizálása érdekében a visszaélések lehetőségét a minimálisra kell szorítani, ugyanakkor biztosítani kell a zökkenőmentes beléptetést.

A Vonalkód Centrum Kft. stratégia partnerével az Expo Informatika Kft-vel közösen az e-Registrator jegyellenőrzési alkalmazást javasolta. A kinyomtatott vonalkódos karszalagokkal azonosítható minden látogató jogosultsága, függetlenül attól, hogy napi vagy heti jegyet vásárolt.

A karszalagok ellenőrzése a Nordic ID RF601 adatgyűjtőivel történik ki és beléptetéskor, valamint a területen belül is. Ez a típus már bizonyított számos hazai és külföldi rendezvényen, így látogatók semmit nem vesznek észre a beléptetés mikéntjéből.

A szervezőknek sikeres fesztivált, a látogatóknak pedig jó szórakozást kívánunk!